0
phone-icon
0960951608 Замовити дзвінок

Сахарозаменитель splenda allulose 340 g

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Splenda
  • Модель: all340
  • Бонусні бали: 8
  • Наявність: В наявності
769.00грн.
Знайшли дешевше?
Ціна в бонусних балах: 769
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 340 грам
Складова:: Алюлоза, натуральний смак
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
 
  • Солодкість на рослині спленда Allulose це чудовий цукрозамінник на рослинній основі, який ідеально підходить для кави, смузі, випічки і багато чого іншого!
  • Нульові калорії - відсутність калорій і смак цукру для відмінною випічки і напоїв.
  • Приклади, як цукор - Splenda Allulose вимірює стільки ж, скільки цукор, тому його легко використовувати в усіх ваших улюблених рецептах. Зменшіть кількість цукру, калорій і вуглеводів, але не втрачайте смакові якості.
  • Нуль чистих вуглеводів і ідеально підходить для людей, які хочуть знизити споживання вуглеводів і калорій.
  • Бренд, якому ви довіряєте - Splenda це бренд підсолоджувачів №1, рекомендований лікарями і дієтологами, лечащими пацієнтів. Splenda була самим протестованим сімейством низькокалорійних підсолоджувачів.
  •  
  • Splenda Allulose складається з аллюлози і натуральних ароматизаторів. Почнемо з кукурудзи і перетворимо її в аллюлозу за допомогою ферменту, аналогічного процесу, що використовується при виробництві сиру або вина. Потім він піддається процесу очищення, фільтрації і кристалізації аллюлози. Це підсолоджувач з нульовим вмістом калорій з чудовим смаком, який ідеально підходить для людей, які хочуть знизити споживання вуглеводів і калорій.
  • Склад: Алюлоза, натуральний присмак.

    Кошерный продукт U Parve.

    Дозволено до вживання людям з діабетом.

     

    play

Характеристики
Характеристика товару
Вага 340 грам
Складова: Алюлоза, натуральний смак
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Новинки