0
phone-icon
0960951608 Замовити дзвінок

Кето жувальне печиво з шоколадною крихтою на Алюлозі

Кето жувальне печиво з шоколадною крихтою на Алюлозі

Печиво з шоколадною крихтою на цукрозаміннику Алюлоза

 

Виготовлено з цукрозамінника Splenda Allulose

 

Інгредієнти:

  • 1 пачка несолоного вершкового масла, розм'якшеного
  • 3/4 склянки замінника цукру Splenda Allulose
  • 1 велике яйце 
  • 1 чайна ложка чистого ванільного екстракту
  • 3/4 чашки бланшованого мигдалевого борошна надтонкого помелу 
  • 2 столові ложки кокосового борошна 
  • 1/2 чайної ложки харчової соди 
  • 1/2 чайної ложки ксантанової камеді 
  • 1/4 чайної ложки кошерної солі
  • 1/4 чашки шоколадних чіпсів, підсолоджених стевією

 

Інструкції:

Розігрійте духовку до 350 F.

У середній мисці збийте масло одну хвилину. Додайте підсолоджувач і збивайте до повного розчинення (суміш розділиться на дрібні шматочки, це нормально). Збийте яйце і ваніль, зішкрібаючи суміш зі стінок миски.

В окремій мисці змішайте мигдалеве борошно, кокосове борошно, харчову соду, ксантанову камедь і сіль. Додайте сухі інгредієнти в масляну суміш за три прийоми, добре збиваючи після кожного додавання. Всипати шоколадні чіпси.

Заморозити суміш на 30 хвилин. Дістаньте і скачайте тісто для печива в кульки розміром приблизно 1- 1 + 1/2 столових ложки. Час випікання залежатиме від розміру кульок з тіста для печива і духовки, але зазвичай він займає від 8 до 10 хвилин.

Вийміть із духовки і дайте охолонути протягом 10 хвилин. Насолоджуйтеся!

 

Примітка:

Тісто для печива відмінно зберігається в морозилці! Розморожувати не потрібно, можна скачати кульки й одразу випікати. Тісто для печива також можна зберігати в холодильнику.

Це печиво, навіть якщо воно перепечене, не стане хрустким. Воно має бути жувальним; дістаньте його з духовки, коли воно ледь приготується в середині, щоб насолодитися його липкістю.

Випечене печиво зберігається 5 днів у герметичному контейнері.

Ксантанова камедь - це простий у використанні інгредієнт, який допомагає випічці залишатися жувальною.

 

Інформація про харчування на порцію:

Розмір порції: 1 жувальне печиво

Чисті вуглеводи: 5г

Калорії: 110

Усього жирів: 9г

Насичений жир: 3,5 г

Холестерин: 15 мг

Натрій: 45 мг

Усього вуглеводів: 13г

Харчові волокна: 1г

Цукру: 1г

Білок: 2г

Містить алюлози: 7 г.

Коментарі
Схожі статті
24.03.2023
Алюлоза Allulose
Алюлоза Allulose
Що таке цукрозамінник Алюлоза?   Замінник цукру Алюлоза Splenda - це чудовий на смак підсолоджувач на рослинній основі, виготовлений з аллулози. Він не містить чистих вуглеводів і ідеально підходить для кето або дієт.   Цукрозамінн..
24.06.2023
Який замінник цукру найкращий?
Який замінник цукру найкращий?
Існує кілька альтернативних замінників цукру, і найкращий вибір залежить від ваших індивідуальних потреб та уподобань. Ось деякі з популярних замінників цукру: 1. Стевія: Стевія є натуральним замінником цукру, що отримується з рослини стевія. Вона..