0
phone-icon
0960951608 Замовити дзвінок

Сукралоза. Корисні факти

Сукралоза. Корисні факти

Сукралоза. важливі факти

 

Сукралоза - це некалорійний підсолоджувач, зроблений з цукру. Його солодкість приблизно в 500 разів більше, ніж у цукру, він легко розчиняється у воді і має відмінну стабільність, тому його можна використовувати в різних продуктах харчування.

 

Характерна риса:

 

  •  Солодкість, схожа на сахар.Он має м'яку солодкість, схожу на цукор, з невеликою гіркуватістю або терпкістю.

 

  • Приблизно в 500 разів солодше цукру.
  •  Ефективна для зниження калорійності їжі. Сукралоза - це некалорійний підсолоджувач. Використання сукралози замість цукру може знизити кількість калорій і цукру.
  • Оскільки вона має відмінну стабільність, її можна застосовувати у виробничих процесах, наприклад, при нагріванні.
  •  Висока розчинність. Він добре розчиняється в воді і етанолі і з ним легко звертатися в процесі виробництва харчових продуктів. Оскільки він добре розчиняється в етанолі, його можна використовувати в алкогольних напоях.
  • Маскирующий ефект від неприємного смаку. Він маскує неприємний солоність, кислинку, терпкість і гіркота.
  •  Висока безпека. Безпека підтверджена проведенням різних випробувань.
  • Не впливає на гомеостаз глюкози.
  • Не викликає карієсу.
  • Не засвоюється молочнокислими бактеріями і дріжджами.
  • Сукралозу люблять у всьому світі

Сукралоза була схвалена для використання в харчових продуктах в Канаді в 1991 році і з тих пір схвалена в якості харчової добавки в усьому світі. В даний час його можна використовувати в якості харчової добавки більш ніж в 80 країнах і регіонах світу, таких як країни ЄС, США, Канада та Австралія.

Вперше після введення сукралоза в продаж, її почали продавати під маркою Splenda. З тих пір ці звичні всім жовті одне грамові пакетики чекають своїх господарів на кухні замість цукру. Тому при виборі сукралоза, ми рекомендуємо використовувати тільки оригінал в своєму роді, а саме Splenda. Як вона виглядає в реальному вигляді, ви можете подивитися на відео нижче.

 

Приклад застосування сукралози

 

При використанні сукралози в кожній харчововій галузі (включаючи фармацевтичну) можна очікувати наступні переваги:

  • Плата за напої
  • Ефект маскування
  • Пом'якшує неприємний смак вітамінів і мінералів.
  • Приклади вживаних продуктів: Функціональні напої.
  • Поліпшення смаку
  • Підсилює аромат і верхні ноти.

 

Приклади вживаних продуктів: фруктові соки і газовані напої.

  • Оцет
  • Пом'якшує кислинку молочної і оцтової кислот.
  • Приклади вживаних продуктів: оцтові напої та кисломолочні напої.
  • Відмінна стабільність
  • Вона також підтримує тривале зберігання і теплову обробку

 

Приклади використовуваних продуктів: гарячі напої, напої, стерилізовані автоклавом.

 

  • Відмінна стабільність
  • Вона не засвоюється молочнокислими бактеріями і зберігає свою солодкість.

Приклади вживаних продуктів: йогурт.

  • Поліпшення смаку
  • Вона підсилює смак яєць і молока і надає їм насичений смак.

 

Приклади вживаних продуктів: пудинги, молочні продукти, желе:

  • Контроль депресії точки замерзання
  • При використанні сукралоза замість цукрів точка замерзання буде такою ж, як у води.

Приклади вживаних продуктів: морозиво 

Виготовлення:

Кондитерські вироби

Солодощі:

Вона може додаватись у солодощі, не впливаючи на фізичні властивості.

 

Приклади використовуваних продуктів: хліб і тісто для пирогів.

  • Зменшення кольору затемнення
  • Печіння можна придушити, використовуючи сукралозу замість цукру.

Приклади використаної їжі: запечені солодощі.

Запобігання липкості:

Поглинання вологи можна придушити, використовуючи сукралозу замість цукру.

Приклади вживаних продуктів: град та цукерки.

Знімає роздратування, викликане сіллю і оцтом.

Приклади використовуваних продуктів: соління.

 

Підвищення гостроти

Підсилює пряність перцю і васабі.

 

Приклади використовуваних продуктів: приправи і каррі.

 

Ефект маскування

Вона пригнічує запах м'яса і риби, а також задушливий запах, викликаний тепловою стерилізацією.

 

Приклади вживаних продуктів: ковбаси і консерви.

Медичні лікарські препарати.

Кен

Ясуші

Ефект маскування:

Покращує неприємний смак вітамінів, мінералів і амінокислот, маскує компоненти гіркоти. (Сукралоза включена до Стандарту на фармацевтичні добавки).

Коментарі
Схожі статті
24.03.2023
Цукрозамінники та його види
Цукрозамінники та його види
Різноманітність цукрозамінників   Цукрозамінники це єдині цукрозамінники, які можна використовувати в підсолоджувальних продуктах, але вони практично не містять калорій. В даний час в закон про харчові продукти наприклад Європейського Союзу вк..
24.03.2023
Сукралоза (E 955)
Сукралоза (E 955)
Що таке сукралоза? Сукралоза міститься в якості підсолоджувача в основному в безалкогольних напитках, цукрозамінниках, що не містять калорій. Сукралоза це підсолоджувач, який на смак в 400-700 разів солодше звичайного столового цукру. На відміну ві..
24.03.2023
Сукралоза при схудненні
Сукралоза при схудненні
Управління вагою   Сьогодні все більше людей відчувають труднощі з підтриманням здорового ваги. Це також вірно для дітей. Доброю новиною є те, що невеликі зміни, такі як два перерахованих нижче, можуть мати велике значення.   Скоротіть ..
24.06.2023
Який замінник цукру найкращий?
Який замінник цукру найкращий?
Існує кілька альтернативних замінників цукру, і найкращий вибір залежить від ваших індивідуальних потреб та уподобань. Ось деякі з популярних замінників цукру: 1. Стевія: Стевія є натуральним замінником цукру, що отримується з рослини стевія. Вона..
03.07.2023
Чи можна стевію дітям?
Чи можна стевію дітям?
Чи можна стевію дітям? -Так. Стевія вважається безпечною харчовою добавкою для дітей та дорослих.Зазвичай стевія вважається замінником цукру, який має низьку калорійність і не містить цукру чи штучних добавок. Вона виходить із листя рослини Stevia r..