0.00грн.
Зробити замовленняСукралоза. Корисні факти
Сукралоза. важливі факти
Сукралоза - це некалорійний підсолоджувач, зроблений з цукру. Його солодкість приблизно в 500 разів більше, ніж у цукру, він легко розчиняється у воді і має відмінну стабільність, тому його можна використовувати в різних продуктах харчування.
Характерна риса:
- Солодкість, схожа на сахар.Он має м'яку солодкість, схожу на цукор, з невеликою гіркуватістю або терпкістю.
- Приблизно в 500 разів солодше цукру.
- Ефективна для зниження калорійності їжі. Сукралоза - це некалорійний підсолоджувач. Використання сукралози замість цукру може знизити кількість калорій і цукру.
- Оскільки вона має відмінну стабільність, її можна застосовувати у виробничих процесах, наприклад, при нагріванні.
- Висока розчинність. Він добре розчиняється в воді і етанолі і з ним легко звертатися в процесі виробництва харчових продуктів. Оскільки він добре розчиняється в етанолі, його можна використовувати в алкогольних напоях.
- Маскирующий ефект від неприємного смаку. Він маскує неприємний солоність, кислинку, терпкість і гіркота.
- Висока безпека. Безпека підтверджена проведенням різних випробувань.
- Не впливає на гомеостаз глюкози.
- Не викликає карієсу.
- Не засвоюється молочнокислими бактеріями і дріжджами.
- Сукралозу люблять у всьому світі
Сукралоза була схвалена для використання в харчових продуктах в Канаді в 1991 році і з тих пір схвалена в якості харчової добавки в усьому світі. В даний час його можна використовувати в якості харчової добавки більш ніж в 80 країнах і регіонах світу, таких як країни ЄС, США, Канада та Австралія.
Вперше після введення сукралоза в продаж, її почали продавати під маркою Splenda. З тих пір ці звичні всім жовті одне грамові пакетики чекають своїх господарів на кухні замість цукру. Тому при виборі сукралоза, ми рекомендуємо використовувати тільки оригінал в своєму роді, а саме Splenda. Як вона виглядає в реальному вигляді, ви можете подивитися на відео нижче.
Приклад застосування сукралози
При використанні сукралози в кожній харчововій галузі (включаючи фармацевтичну) можна очікувати наступні переваги:
- Плата за напої
- Ефект маскування
- Пом'якшує неприємний смак вітамінів і мінералів.
- Приклади вживаних продуктів: Функціональні напої.
- Поліпшення смаку
- Підсилює аромат і верхні ноти.
Приклади вживаних продуктів: фруктові соки і газовані напої.
- Оцет
- Пом'якшує кислинку молочної і оцтової кислот.
- Приклади вживаних продуктів: оцтові напої та кисломолочні напої.
- Відмінна стабільність
- Вона також підтримує тривале зберігання і теплову обробку
Приклади використовуваних продуктів: гарячі напої, напої, стерилізовані автоклавом.
- Відмінна стабільність
- Вона не засвоюється молочнокислими бактеріями і зберігає свою солодкість.
Приклади вживаних продуктів: йогурт.
- Поліпшення смаку
- Вона підсилює смак яєць і молока і надає їм насичений смак.
Приклади вживаних продуктів: пудинги, молочні продукти, желе:
- Контроль депресії точки замерзання
- При використанні сукралоза замість цукрів точка замерзання буде такою ж, як у води.
Приклади вживаних продуктів: морозиво
Виготовлення:
Кондитерські вироби
Солодощі:
Вона може додаватись у солодощі, не впливаючи на фізичні властивості.
Приклади використовуваних продуктів: хліб і тісто для пирогів.
- Зменшення кольору затемнення
- Печіння можна придушити, використовуючи сукралозу замість цукру.
Приклади використаної їжі: запечені солодощі.
Запобігання липкості:
Поглинання вологи можна придушити, використовуючи сукралозу замість цукру.
Приклади вживаних продуктів: град та цукерки.
Знімає роздратування, викликане сіллю і оцтом.
Приклади використовуваних продуктів: соління.
Підвищення гостроти
Підсилює пряність перцю і васабі.
Приклади використовуваних продуктів: приправи і каррі.
Ефект маскування
Вона пригнічує запах м'яса і риби, а також задушливий запах, викликаний тепловою стерилізацією.
Приклади вживаних продуктів: ковбаси і консерви.
Медичні лікарські препарати.
Кен
Ясуші
Ефект маскування:
Покращує неприємний смак вітамінів, мінералів і амінокислот, маскує компоненти гіркоти. (Сукралоза включена до Стандарту на фармацевтичні добавки).